Om oss

Vi har stor erfarenhet av branschen som helhet och kan idag stoltsera med en lång lista av nöjda kunder bakom sig.

Vi åtar oss uppdrag i hela Stockholmsområdet – inte bara Järfälla – och har genom åren hjälpt ett stort antal kunder, såväl företag som privatpersoner.

Service och kvalitet

Vi garanterar alltid våra kunder att vi aldrig avslutar deras projekt innan vi vet om att de kommer vara  nöjda helt och fullt. Därför kan våra kunder alltid känna en trygghet när de anställer oss. Kvalitet, kundersvice och bemötande är något som vi alltid lägger stor vikt vid och vi har som sagt många nöjda kunder som kan vittna om vår högklassiga service. Vill du ha referenser från någon av dem är det bara att höra av dig till oss så fixar vi det!

Totalentreprenader

Vi erbjuder totalentreprenader så att du som ska genomföra en badrumsrenovering bara behöver anlita ett företag. Tack vare våra goda kunskaper kan vi ta hand om hela projektet från start till mål, oavsett om det rör sig om ett stort eller litet renoveringsarbete.

Vi innehar givevis behörighet för våtrumsarbeten. Vi renoverar alla badrum utmed Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) som är branschregler för att uppnå funktionskraven i Boverkets Byggregler när kakel som klinker ska användas som ytskikt. Vi ger även ett våtrums intyg efter utfört arbete. Vi försäkrar alla våra badrum med Svedea försäkring. 

Välkommen att kontakta oss för mer information och offert