Badrumsrenoveringstips

Behöver du hjälp med en badrumsrenovering i Järfälla ska du kontakta oss. Vi har behörig personal och många års erfarenhet av badrumsrenoveringar för att alltid kunna garantera våra kunder maximal kvalitet på arbetet och slutresultatet. 

Eftersom badrum är våtrum är det viktigt att renoveringar görs ordentligt för att undvika skador så mycket som möjligt, det är där vi gärna kommer in i bilden. Vi är nämligen experter på sten, kakel och klinker och i stort sett allt som har med badrumsrenoveringar att göra. Våra anställda hantverkare har behörighet för att arbeta i våtrum.

Vi kan dessutom hjälpa till vid lite mindre roliga situationer som vid läckage, mögel, rost eller andra skador och tråkigheter. Du kan kontakta oss för att få en helt kostnadsfri prisoffert på just dina önskemål!

marmor hexagoner

Har du frågor om någon av våra tjänster, eller vill du anlita oss? Då kan du kontakta oss via formuläret här på sidan så återkommer vi så snart vi kan.

Erfarenhet och rutin är viktigt

Att vi jobbat så pass länge med olika badrumsprojekt har gett oss en förmåga att snabbt kunna fatta beslut som ger bättre resultat och som i slutändan leder till effektivare – och billigare - jobb. Vi har vanan av att jobba både mot privatpersoner och mot större företag och för oss har inte storleken på projektet någon betydelse – våra duktiga hantverkare sätter alltid kunderna i första rummet.

Detta innebär att det inte spelar någon roll om vi står inför en badrumsrenovering på tre kvadratmeter hos en privatperson i Järfälla eller inför att kakla om i ett stort omklädningsrum i Stockholm. Alla uppdrag tas lika seriösa och detta tror vi är en av hemligheterna till att vi överlevt så länge i denna konkurrensutsatta bransch.

Effektiva jobb leder alltid till nöjda kunder och detta är något som vi inte tummar en sekund på. Uppdragets omfattning spelar ingen roll – allt handlar om att kunderna ska få det de vill ha och betalat för.

Vi ser fram emot att jobba med din badrumsrenovering i Järfälla eller i Stockholm och vi hoppas höra från dig redan idag.

toalett med marockanskt golv

ROT-avdrag på badrumsrenovering i Järfälla

När du anlitar oss för en badrumsrenovering i Järfälla, eller för andra reparationer och underhållsarbeten berörs arbetskostnaderna av något som kallas för ROT-avdrag. Det innebär att du som privatperson får skattereduktion på detta på upp till hela 50 000 kronor per år. Du behöver inte krångla med blanketter eller liknande, vi drar av summan direkt på din faktura och sköter resten själva!

ROT-avdraget berör alltid personer och inte bostäder, så är ni flera personer (över 18 år) i hemmet får alltså var och en rätt till sitt egna avdrag, så länge man skattat tillräckligt mycket så att det finns något att dra av. 

Vi är auktoriserade och har lång erfarenhet av badrumsrenovering